هسته مقاومت در مدارس و محلات برای نوجوانان تشکیل میشود
سید علی اسماعیل زاده مدیر روابط عمومی بنیاد ملی نوجوان در گفتوگو با خبرنگار مهر در خصوص رویداد سفارتخانههای مقاومت گفت: پویش سفارتخانههای مقاومت دو ماه است با شروع کار مدارس آغاز شده است.
وی افزود: این پویش با شعار «هر مدرسه یک سفارتخانه و هر دانشآموز یک سفیر مقاومت» شروع به عضوگیری کرد و در حال حاضر حدود ۸۰۰ مدرسه عضو این پویش شدند. دانش آموزان مقطع ابتدایی در این پویش در اقلیت هستند ولی در مقاطع متوسطه اول و دوم دانشآموزان دختر و پسر عضو این پویش شدهاند.
اسماعیل زاده همچنین گفت: این برنامه چند مرحله بوده که در مرحله ابتدایی دانشآموزان یک هسته مقاومت در مدرسه شکل میدهند و با مدیریت مدیر مدرسه یا یکی از معاونین یا معلمان مدرسه دانشآموزان به فعالیت میپردازند.
وی در ادامه با اشاره به جزئیات فعالیتهای نوجوانان اظهار کرد: دانش آموزان در مدرسه و خارج از آن، در محله به فکر و تبادل نظر در این خصوص میپردازند و کار را انجام میدهند. ما هم پشتیبانی کرده و پیشنهاداتی مانند ایجاد دیوار مقاومت که نقاشی یا تصویرگریهای بر آن نصب شود ارائه کردیم.
اسماعیل زاده همچنین بیان کرد: در خارج از مدرسه و در سطح محلات نیز ایستگاه صلواتی و جمع آوری کمکهای مردمی را پیشنهاد کردیم که فقط در یکی از استانها یکی از مدارس بیش از ۱۰۰ میلیون تومان برای کمک به مقاومت جمع کرده است. همچنین دانشآموزان مبلغ قابل توجهی از کل کشور از فامیل و دوستان جمع کردهاند.
وی در خصوص فعالیتهای رسانهای هم اظهار کرد: تهیه کلیپ و تیزر و سرود و نمایش و فیلم برداری از اینها برای پوشش رسانهای در شبکههای اجتماعی از جمله کارهای رسانهای بود. دانش آموزان به عنوان یک کنشگر اجتماعی در سطح محله و مدرسه از این فعالیتها تصویر برداری کرده و در شبکههای اجتماعی منتشر میکنند.
مدیر روابط عمومی بنیاد نوجوان گفت: در نهایت ۱۰۰ مدرسهای که برگزیده هستند را دعوت کردیم که به تهران بیایند و اجتماع سفارتخانه مقاومت را داشته باشیم. که هم تجلیل شوند و هم برنامههای خود را ارائه دهند. پس از آن وارد فاز دوم و سوم میشوند. فاز دوم تا سالروز شهادت حاج قاسم و فاز سوم تا بیست و دوم بهمن ادامه خواهد یافت.