نگرانی ساکنان لس آنجلس از عدم پرداخت هزینه بازسازی منازلشان
در پی آتش سوزی مرگبار و مهیب در لس آنجلس و تخریب هزاران خانه، ساکنان نگران پرداخت هزینه بازسازی منازل خود هستند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، در پی آتش سوزی مرگبار و مهیب در لس آنجلس و تخریب هزاران خانه، این پرسش برای ساکنان پیش آمده که شرکت های بیمه چگونه هزینه بازسازی تمام منطقه را پوشش می دهند.
براساس این گزارش، صدها تن از ساکنان مناطقی از لس آنجلس، که کار مهار شعله های آتش در آنجا به اتمام رسیده، با برگشتن به خانه های خود، در حالی که در حال جستجو برای یافتن بقایای سوخته خانه خود هستند، بیم آن دارند که سیاست های بیمه ای مانع از پوشش کامل هزینه های بازسازی منازل آنها شود.
برخی ساکنان مناطق آسیب دیده از آتش اظهار کردند که نگران آن هستند که شرکت های بیمه به تمام وظایف و مسئولیت های خود عمل نکرده و اعلام ورشکستگی کنند. این موضوع وحشتناک است.
برخی دیگر ابراز کردند بیم آن دارند که بیمه گذاران در پرداخت هزینه های بازسازی پا پس کشیده و از پرداخت هزینه های بازسازی خودداری کنند.
در پی این نگرانی ها، رویترز با 9 شرکت برتر منزل در کالیفرنیا تماس گرفت و در این باره از آنان پرس و جو کرد. چند شرکت بیمه در بیانیهای اعلام کردند در تلاشند تا به ساکنان آسیب دیده از آتش در لس آنجلس کمک کنند.البته آنها به نگرانی های خاص ساکنان درباره عدم پرداخت کامل هزینه بازسازی منازلشان اشارهای نکردند.
در پی این حادثه، ریکاردو لارا کمیسیونر بیمه کالیفرنیا، از اختیارات توقف موقت برای تعلیق تمام سیاست های عدم تمدید و لغو از سوی شرکت های بیمه برای یک سال، استفاده کرد.
لارا در این باره گفت که هفته آینده کارگاه هاو نشست های رایگان بیمهای را در سنتا مونیکا و پاسادنا، دو منطقه نزدیک به بزرگترین آتش سوزی های لس آنجلس، برگزار می کند.
در همین حال، ارزیابی تحلیلگران نشان می دهد که هزینه های بیمه ای این حادثه، ممکن است از 20 میلیارد دلار نیز فراتر رود. همچنین پیش بینی شده است ویرانی ها و مضرات اقتصادی این حادثه مرگبار دستکم 135 تا 150 میلیارد دلار خواهد بود.
آتش سوزی مهیب و مرگبار لس آنجلس، از چند روز پیش آغاز شده و همچنان چهار آتش سوزی در مناطق مختلف مهار نشده و تاکنون هزاران هکتار از مناطق مسکونی در آتش سوخته و با خاک یکسان شده است.
برا این اساس، تاکنون 11 نفر کشته شده و مقامات اعلام کردند با آغاز بازرسی ها شمار دقیق کشته شدگان مشخص می شود. و احتمال افزایش آمار کشته شدگان وجود دارد. در کل بیش از 35 هزار هکتار در این منطقه به کام آتش کشیده شده اند و این در حالی است که دورنمایی برای پایان این بحران در پیش نیست.
سرویس ملی هواشناسی نیز اعلام کرد با وزش بادهای شدید در هفته آینده یعنی از روز دوشنبه، دامنه آتش سوزی ها بیشتر می شود.
شهردار لس آنجلس نیز اعلام کرد تاکنون 153 هزار نفر دستور تخلیه منازلشان را گرفتند و در صورت مهار نشدن آتش هزاران نفر دیگر هم باید منازل خود را تخلیه کنند. همچنین تاکنون بیش از 10 هزار سازه تخریب شده و 60 هزار سازه دیگر در معرض خطر تخریب قرار دارد.
همچنین گزارش ها نشان می دهد 200 هزار نفر از ساکنان مناطق درگیر آتش سوزی برق ندارند.
این در حالی است که روز چهارشنبه، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا، آتش سوزی لس آنجلس را یک وضعیت بحرانی بزرگ اعلام کرد و گفت: دولت طی 6 ماه آینده هزینه 100 درصدی برای بازسازی منطقه را پرداخت خواهد کرد و روز گذشته نیز تاکید کرد که منابع مورد نیاز برای مقابله با گسترش آتش و بازسازی شهر را در اختیار کالیفرنیا قرار می دهد.
در همین حال، انتقادات فراوانی از کوتاهی و اهمال در رساندن منابع و تجهیزات کافی و نیروهای امدادی به دلیل کمبود بودجه به مناطق مختلف درگیر این آتش سوزی مهیب علیه گاوین نیوسام فرماندار کالیفرنیا و کارن بس شهردار لس آنجلس مطرح شده است. بس یک هفته پیش از وقوع آتش سوزی، بودجه سازمان آتش نشانی را کاهش داده بود.
سوء استفاده احزاب رقیب از این آتشسوزی برای تسویه حساب سیاسی از جمله مواردی است که درد و رنج بیشتری بر مردم گرفتار در این مناطق تحمیل کرده است. این امر به ویژه با توجه به اظهارات جمهوریخواهان و در راس آنها دونالد ترامپ رئیس جمهور جمهوریخواه علیه مسئولان دموکرات ایالت کالیفرنیا و شهر لسآنجلس مشهود است.
دونالد ترامپ همچنین از گاوین نیوسام، فرماندار ایالت کالیفرنیا خواست به خاطر ناکارآمدی در مقابله با بحران آتشسوزی از سمت خود کنارهگیری کند.
ترامپ در شبکه اجتماعی خود «تروث سوشال»، نوشت: یکی از بهترین و زیباترین بخشهای آمریکا در حال سوختن و نابود شدن است. آنجا اکنون تلی از خاکستر است. گاوین نیوسام باید کنارهگیری کند. اینها همه تقصیر او است.
ترامپ همچنین گفت که وضعیت موجود نشان دهنده ترکیبی از بیکفایتی و سوءمدیریت بایدن و نیوسام است.
در واکنش به این اظهارات، بایدن خواست تا مسئله آتشسوزی به یک موضوع سیاسی تبدیل نشود. بایدن همچنین وعده داد که به مردم مناطق تحت تأثیر از آتش سوزی رسیدگی خواهد شد.
رسانههای آمریکایی ناهماهنگی میان مدیران اداره آتشنشانی و ناکارآمدی مقامات شهری از کارن بس، شهردار لس آنجلس گرفته تا گاوین نیوسام، فرماندار ایالت کالیفرنیا را از جمله علتهای اصلی وقوع بحران دانستهاند.
انتهای پیام/