اخبار بین الملل

یک «والس» جدید از فردریک شوپن کشف شد

خبرگزاری خبرآنلاین

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به تازگی یکی از دست نوشته‌های موسیقایی فردریک شوپن آهنگساز مطرح دوره کلاسیک  کشف شده است. 

به گزارش ایلنا به نقل از «سی‌ان‌ان»، درواقع یک نگهبان در موزه‌ای واقع در شهر نیویورک این «والس» ناشناخته را کشف کرد. پژوهشگران در ادامه دریافتند که این اثر جدید شوپن اولین اثری از اوست که طی صد سال گذشته کشف شده است. 

این «والس» روی یک قطعه کوچک به ابعاد ۴ اینچ در ۵ اینچ نوشته شده است. این اثر نخستین‌بار توسط رابینسون مک‌کلن یکی از کارکنان موزه در سال ۲۰۱۹ کشف شد؛ در حالی که کسی نمی‌دانسته این اثر متعلق به چه کسی است و ارزش آن تا چه حد است؟

کتابخانه و موزه مورگان درباره این کشف بیانیه‌ای منتشر کرد و در آن نوشت: در ابتدا هیچ اثر دیگری از شوپن با اثر جدید تازه کشف شده، مطابقت نداشت. این در حالی است که شوپن معمولا نت‌های آثارش را در فرم‌های کوچک می‌نوشته است. در ادامه محققان درمی‌یابند که اثر تازه کشف شده حین نواختن، زمانش از دیگر آثار او کمتر و حدود یک دقیقه است، با این حال قطعه‌ای کامل محسوب می‌شود. این اثر در واقع همان ایجاز و فشردگی را دربردارد که از شوپن انتظار می‌رود. 

در ادامه بخش تحقیقات رابینسون مک‌کلن، از جفری کالبرگ (کارشناس آثار شوپن و معاون دانشکده هنرها و ادبیات دانشگاه پنسیلوانیا) درخواست کرده اصالت اثر شوپن را تایید کند. 

نماینده موزه در این‌باره گفت: تاریخ‌نگاری دست‌نوشته قدمت آن را به سال ۱۸۳۰ نسبت می‌دهد. «خط‌نویسی» نیز با نمونه‌های دیگر از خط شوپن مطابقت دارد. این نت شامل انگشت‌گذاری‌ها و نشانه‌های دینامیکی است که نشان می‌دهد شوپن قصد داشته روزی آن را اجرا کند. کوچک بودن دست‌نوشته هم ممکن است به این معنی باشد که این اثر قرار بوده هدیه‌ای باشد که دریافت‌کننده آن را در یک آلبوم امضا نگه‌داری کند. 

موضوع دیگری که وجود دارد این است که شوپن عادت داشته نت‌های خود را با مداد یا قلمی رنگی امضا کند. از طرفی اثر تازه کشف شده این موزیسین فاقد امضای اوست. موزه می‌گوید این به آن معناست که شوپن قصد نداشته این اثر را به کسی هدیه کند. 

«والس» تازه کشف شده شوپن ابعاد تازه‌ای از فعالیت‌های او را نشان می‌دهد و سوال‌های جدیدی را در رابطه با زمان و چگونگی نوشتن اثرش، برای محققان ایجاد می‌کند. 

با ارزیابی نت‌های این «والس» که شوپن این اثر را در سن بیست‌سالگی نوشته، می‌توان دریافت که شوپن بر اساس اتودها و آزمون‌هایش، مولفه‌هایی را در کارش داشته که به نشانه‌های سبکی او تبدیل شده‌اند.

فردیک شوپن در سال ۱۸۱۰، در لهستان به دنیا آمد. او را بیشتر برای نگارش و ساخت قطعات پیانوی سولو می‌شناسند. او یکی از مشهورترین شخصیت‌های لهستان است که فردوگاه ورشو پایتخت این کشور به نام اوست. از او همچنین سردیس‌ها و تندیس‌هایی در شهرهای مختلف لهستان و دیگر کشورهای اروپایی ساخته و جانمایی شده است. 

شوپن در سال ۱۸۴۹  از دنیا رفت اما قبل او پس از مرگ در الکل نگهداری می‌شود.

۲۴۴۵۷

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا