اخبار سیاسی

ایمانی: قانون عفاف و حجاب باید ملغی شود نه اینکه اصلاح شود /پزشکیان درباره اشکالات این قانون به رهبری نامه بنویسد

خبرگزاری خبرآنلاین

فرشته صائمی: «اجرای قانون عفاف و حجاب فعلا متوقف شود یا قانون ملغی شود» این جمله را نه یک چهره اصلاح طلب یا نزدیک به دولت بلکه ناصر ایمانی از فعالان اصولگرا مطرح می کند. ناصر ایمانی تاکید دارد که قانون عفاف و حجاب همانطور که رئیس جمهور گفته قابلیت اجرا ندارد اما چون قانون است رئیس جمهور مجبور به اجرای آن است مگر اینکه مسیر متوقف کردن یا ملغی کردن آن را دنبال کند.

این چهره اصولگرا به رئیس جمهور پیشنهاد می دهد در نامه ای به رهبری در خواست کند قانون حجاب به مجمع تشخیص ارجاع داده شود یا لایحه ای به مجلس بدهد که خواستار توقف اجرا یا ملغی کردن این قانون شود.

از ناصرایمانی درباره مواضع دو رئیس قوه دیگر که می پرسیم معتقد است قالیباف و محسنی اژه ای نظر شخصی خود درباره این قانون را اعلام نکرده اند. او حتی تاکید می کند برآیند حرف های رئیس قوه قضاییه این است که از این قانون راضی نیست یا اجرای آن را مشکل می داند.

مشروح گفتگوی خبرگزاری خبرآنلاین با ناصر ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا را بخوانید؛

*********

ناصر ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین در پاسخ به اینکه به نظر شما راه های پیش روی دولت چهاردهم برابر قانون عفاف و حجاب چیست، گفت: اینکه رئیس جمهور گفته قانون عفاف و حجاب قابل اجرا نیست به معنای این نیست که دولت آن را اجرا نمی کند چراکه قانون است و دولت موظف به اجرا است.

وی افزود: رئیس جمهور گفته این قانون قابلیت اجرا ندارد، درست هم گفته چراکه این قانون حتی به نظر من باید ملغی شود نه اینکه اصلاح شود، راهکارهای قانونی که دولت دارد یک مورد از این راهکارها فرستادن لایحه به مجلس شورای اسلامی است و در آن خواستار توقف اجرای این قانون یا ملغی کردن آن شود یا لایحه اصلاحی برای آن بفرستد.

اجرای قانون عفاف و حجاب فعلا متوقف شود یا قانون ملغی شود

وی افزود: بنابراین رئیس جمهور می تواند خواستار توقف اجرای این قانون به صورت زمانی شود، به این ترتیب که اجرای این قانون فعلاً متوقف شود و یا اینکه خواستار ملغی کردن این قانون از اساس شود و یا اینکه دولت اصلاحاتی را در این قانون به وجود بیاورد و تقدیم مجلس کند. همه این موارد مسیر مجلس است.

رئیس جمهور طی نامه به رهبری زمینه ارجاع قانون به مجمع تشخیص را فراهم کند

این چهره اصولگرا تاکید کرد: یک مسیر دیگر که وجود دارد این است که رئیس جمهور رسماً طی نامه ای از رهبری درخواست کند که اجرای این قانون مشکلاتی دارد یا اینکه در شرایط کنونی اجرای آن به مصلحت جامعه نیست یا در قالب همچین تعابیری، از ایشان بخواهد که این قانون را جهت بررسی از این منظر به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع دهند. در این صورت روال به این ترتیب خواهد بود که ایشان قانون را به مجمع تشخیص مصلحت نظام می دهد و مجمع هم در این مورد تصمیم گیری می کند. به نظر من این دو راهکار قانونی است که در این زمینه وجود دارد.

ایمانی درباره اینکه با توجه به بافت سیاسی مجلس و حضور چهره های تندرو آیا این قوه با درخواست لغو قانون عفاف و حجاب موافقت می کند، تصریح کرد: من تصور می کنم که بالاخره یکسری نمایندگان مجلس هستند که دیدگاه متفاوتی نسبت به بقیه نمایندگان مجلس دارند که البته بنده نام اینها را تندرو یا کندرو نمی گذارم بلکه می گویم دیدگاه آنها مقداری با اکثریت مجلس متفاوت است و این احتمال خیلی وجود دارد که وقتی این قانون به مجلس داده شود و خواهان متوقف کردن اجرای آن و یا ملغی کردن آن شوند. تصور می کنم که اکثریت مجلس هم با توجه به دیدگاهی که الان دولت دارد، او را همراهی کنند.

قالیباف نظر شخصی خود را درباره قانون عفاف و حجاب نگفت

این فعال سیاسی اصولگرا در واکنش به اینکه قالیباف به نوعی موافق خود را با قانون عفاف و حجاب اعلام کرده است، اظهار کرد: نکته این است ک نظر شخصی قالیباف و اژه ای در مورد قانون عفاف و حجاب چیست، را مطرح نکردند بلکه گفتند این قانون است  و باید اجرا شود، اما اینکه قانون اشتباه است حرف دیگری است که باید مسیر خودش را طی کند اما اینکه بگوییم قالیباف و یا اژه ای گفته من شخصاً با این قانون موافق هستم، خیر ما همچنین چیزی را در اخبار مشاهده نکردیم.

ایمانی گفت: من نمی خواهم پشت پرده نظرات آنها را بگویم، بلکه صحبت من این است که او به عنوان رئیس مجلس نمی تواند اعلام کند این قانون که از مجلس گذشته، با آن مخالف هستم و یا محسنی اژه ای هم به همین ترتیب. اینها به جایگاه قانونی خود توجه می کنند نه اینکه نظر شخصی خودشان چه چیزی است.

صحبت های محسنی اژه ای نشان می دهد از قانون عفاف و حجاب راضی نیست

ایمانی با توجه به اینکه هر دو روسای قوای مقننه و قضائیه تاکید کردند عفاف و حجاب قانون است و باید اجرا شود، آیا با پزشکیان که تاکید می کند این قانون قابلیت اجرایی ندارد، به توافق می رسند، ادامه داد: پزشکیان می تواند در جلسه سران سه قوه دیدگاه و استدلال های خودش را مطرح کند و آنها را هم نظر کند، البته شاید آنها در مورد این قانون هم نظر باشند، اگر به صحبت های محسنی اژه ای دقت کنید، به نظر می رسد او هم از این قانون راضی نیست یا اجرای آن را مشکل می داند. لذا پزشکیان می تواند روسای آن دو قوه دیگر را هم نظر کند که شاید هم نظر باشند و احتیاج به هم نظر کردن نباشد. اما اینکه مسیر قانونی چیست، نکته این است که ما همواره می گوییم قوانین باید در کشور اجرا شوند، چه دوست داشته باشیم چه نداشته باشیم.

سران قوا می توانند در نامه به رهبری مخالفت خود را با قانون حجاب اعلام کنند

وی خاطرنشان کرد: اگر هم قانونی را به مصلحت نمی دانیم، یا اجرا شدنی نیست، هر قانونی که باشد باید مسیر قانونی خودش طی شود، نمی شود کشور را با بی قانونی اداره کرد، مسیر قانونی همان دو مسیری بودند که به آنها اشاره شد، شاید براساس قانون اساسی مسیرهای دیگری هم وجود داشته باشد که رئیس جمهور می تواند از آن مسیر اقدام کند، شاید هم بتواند سران دو قوه دیگر را هم قانع کند که مشترکاً نامه ای به رهبری نوشته شود که این نامه می تواند محرمانه یا علنی باشد، که در آن نظر شخصی خود را نسبت به قانون عفاف و حجاب مشخص کنند، این هیچ مشکلی ندارد. یک قانونی در مجلس تصویب شده و سران سه قوه با آن مخالف باشند، نه اینکه اجرا نکنند، مخالف باشند مسیر قانونی خود را طی می کنند که این قانون یا تغییر کند و یا اجرا نشود.

ایمانی در واکنش به اینکه ارزیابی شما این است که در مورد قانون عفاف و حجاب شاهد همکاری ۳ قوه خواهیم بود، یادآور شد: بله، احتمال می دهم سران سه قوه در مورد اینکه قانون عفاف و حجاب صحیح نیست و یا قابلیت اجرایی ندارد، شاید هم نظر نباشند و حتی اگر این هم نظری اتفاق نیفتاده باشد، این حق رئیس جمهور است که این موضوع را به مجلس منتقل کند یا مستقیماً به رهبری نامه بنویسد و درخواست کند که این موضوع در مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح شود.

این چهره اصولگرا تاکید کرد: این مسیرهای قانونی است که وجود دارد و این نشان دهنده قانونمداری در کشور است یعنی قانونی گذاشته می شود و اگر دولت آن را مطابق شرایط کشور و یا درست نمی داند، از مسیر قانونی اقدام می کند و این قانون را لغو یا متوقف می کند.

2727

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا