اخبار سیاسی

۱۰ آذر؛ آغاز بررسی بخش اول لایحه بودجه ۱۴۰۴ در صحن مجلس

خبرگزاری مهر

۱۰ آذر؛ آغاز بررسی بخش اول لایحه بودجه ۱۴۰۴ در صحن مجلس

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس گودرزی در خصوص آخرین وضعیت بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ در مجلس، گفت: با توجه به جلسه هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در خصوص بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ در کمیسیون تلفیق و صحن علنی مجلس و برنامه ریزی در این خصوص، مقرر شد با توجه به حجم احکام مورد بررسی و هم فکری با اعضای کمیسیون تلفیق، زمان بررسی لایحه در کمیسیون تلفیق تا سه شنبه ۶ آذر ماه در دستورکار باشد.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس ادامه داد: همچنین در این خصوص برابر آئین نامه داخلی مجلس، نمایندگان ۳ روز فرصت دارند که پیشنهادات در خصوص لایحه بودجه را در سامانه بارگذاری کنند تا نهایتاً از روز شنبه ۱۰ آذر ماه، بررسی بخش اول لایحه بودجه ۱۴۰۴ را در صحن علنی مجلس شاهد باشیم.

وی افزود: با توجه به اصلاحاتی که در آئین نامه داخلی مجلس صورت گرفت، لایحه بودجه به دو بخش تقسیم شده است. بخش اول بودجه که شامل احکام است، باید ظرف ۲ ماه نهایی شود تا با ارسال بخش دوم بودجه توسط دولت، به بررسی بخش دوم بودجه ورود کنیم.

احتمال ۳ شیفته شدن جلسات صحن مجلس برای بررسی بودجه

گودرزی بیان کرد: بنابراین با توجه به ارسال بودجه در تاریخ یکم آبان ماه به مجلس، تا پایان آذر ماه جهت رسیدگی به بخش اول بودجه ۱۴۰۴ فرصت قانونی داریم و با توجه به پیش بینی‌های صورت گرفته و در صورت لزوم با ۳ شیفته شدن جلسات صحن، مشکل زمانی بابت نهایی شدن بخش اول لایحه بودجه نخواهیم داشت.

وی اظهار کرد: با توجه به ضرورت اتمام بررسی بودجه در کمیسیون تلفیق تا روز سه شنبه هفته آینده، تراکم کاری در این کمیسیون و همچنین ناظر به آخرین اصلاحات آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی که الزامات جلسات تلفیق باید در صحن مجلس تشکیل شود، لذا تصمیم هیئت رئیسه بر این شد که مجلس در روز سه‌شنبه جلسه علنی نداشته باشد تا کمیسیون تلفیق در فضای صحن برگزار شود.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس ادامه داد: با رعایت فرصت سه روزه برای ثبت پیشنهادات از سوی نمایندگان، از روز شنبه ۱۰ آذر ماه امکان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ در صحن علنی مجلس فراهم می‌شود.

گودرزی تصریح کرد: امیدواریم با اهتمام همه نمایندگان در کمیسیون تلفیق و کمیسیون‌های تخصصی مجلس و بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ در صحن علنی، شاهد حفظ نکات قوت لایحه بودجه و کاهش نقاط ضعف باشیم تا سال آینده که محصول لایحه تنظیمی توسط دولت و بررسی‌های مجلس است، سالی دارای محاسن مرتبط با لایحه بودجه‌ای باشد که از تصویب مجلس خواهیم گذراند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا