اخبار فرهنگی

روایت پیشرفت؛ نقش وقف در تأمین نیاز داخلی حوزه سلامت

فعال حوزه سلامت با اشاره به اینکه سازمان اوقاف به اصطلاح عامیانه «به جای اینکه ماهی را گرفته و به دست مصرف‌کننده دهد، ماهیگیری را به آنها یاد داده» حمایت‌های این سازمان از شرکت‌های دانش‌بنیان را ارزشمند و قابل تقدیر دانست.

خبرگزاری تسنیم

پویان قلندری، مدیرعامل شتابدهنده‌ای در حوزه سلامت، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم در حاشیه چهارمین نمایشگاه دستاورد‌های نهاد وقف با شعار «روایت پیشرفت» که در محل هتل ارم برگزار شده، با اشاره به اینکه اوقاف به اصطلاح عامیانه «به جای اینکه ماهی را گرفته و به دست مصرف‌کننده دهد، ماهیگیری را به آنها یاد داده» حمایت‌های این سازمان از شرکت‌های دانش‌بنیان را ارزشمند و قابل تقدیر دانست.

این فعال حوزه سلامت اظهار کرد: این مجموعه که در حوزه سلامت تولیدکننده تجهیزات پزشکی است، شتاب‌دهنده تخصصی تجهیزات پزشکی به واسطه 10 شرکت زیر مجموعه در حوزه‌های مختلف پزشکی فعالیت می‌کند.

او با اشاره به اینکه تولیدات این مجموعه در حوزه‌های مختلف درمان است، اظهار داشت: تجهیزات تولید شده برای درمان بیماری‌های قلبی، عارضه‌های گوارشی، جراحی‌های عمومی یا درمان‌های عمومی و کلیوی کاربرد دارند؛ تجهیزات مورد استفاده در روش‌های درمان‌های کم تهاجمی نیز تولید می‌شوند.

قلندری با اشاره به تولیدات ویژه و خاص این مجموعه برای درمان‌های مختلف تصریح کرد: برای عارضه‌های قلبی یا انجام عمل‌های قلب باز «کیت ای سی تی» را داریم که تنها تولیدکننده آن بعد از آمریکا هستیم؛ سیم استرنوم (تنها تولیدکننده‌ آن در ایران و منطقه)، سرنگ اینفلیتور و همچنین کیت ptca را نیز تولید می‌کنیم.

 

 

او با اشاره به اینکه در درمان‌های کم تهاجمی به روش لاپاراسکوپی همو کلیپس پلیمری و تیانیومی فعالیت داریم، ادامه داد: برای درمان‌های ناباروری کتتر انتقال جنین را داریم که برای عمل‌های آی وی اف استفاده می‌شود؛ در این نوع خاص کتتر تنها تولیدکننده داخل کشور هستیم.

این فعال حوزه سلامت با اشاره به اینکه در محصولات عمومی پزشکی هم مثل ست سرم یک بار مصرف و آنژیوکت‌ها نیز تولیدات داریم، بیان کرد: در موارد گوارشی هم پنس نمونه‌برداری کلونوسکوپی و آندوسکوپی را داریم؛ در این زمینه نیز اولین تولیدکننده داخل کشور بوده و حالا نیز بخش قابل توجهی از بازار را در اختیار داریم.

اشتغال‌زایی برای بیش از یک هزار نفر با حمایت سازمان اوقاف

قلندری با اشاره به اینکه مجموعه فناوران سلامت تپش با مشارکت اولیه سازمان اوقاف شکل گرفته و از سال 1400 به طور رسمی و حرفه‌ای شروع به کار کرده یادآور شد: بیش از یک هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در این شرکت و دیگر شرکت‌های زیرمجموعه مشغول به کار هستند.

او با اشاره به اینکه اوقاف به اصطلاح عامیانه «به جای اینکه ماهی را گرفته و به دست مصرف‌کننده دهد، ماهیگیری را به آنها یاد داده» حمایت‌های این سازمان از شرکت‌های دانش‌بنیان را ارزشمند و قابل تقدیر دانست و عنوان کرد: حمایت و سرمایه‌گذاری اوقاف در سال‌های اخیر باعث تولید ثروت به صورت دائمی، ادامه‌دار و مستمر می‌شود؛ این حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان منجر به تداوم تولید و افزایش میزان ارزش افزوده دریافتی می‌شود.

این فعال با اشاره به اینکه حمایت و برداشتن هر مانعی که سد راه جوانان برای حل مشکلات مملکت شده بسیار ارزشمند است، بیان کرد: عمده محصولات تولیدی این مجموعه حجم زیادی از تقاضا در داخل کشور دارد؛ هدف فعلی مجموعه نیز خودکفایی داخلی است و بعداً به صادرات فکر می‌کنیم.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا