نامگذاری اولین کوچه در تهران به نام یک قاری قرآن
به مناسبت روز بسیج مستضعفین، یکی از کوچههای تهران به نام قاری قرآن زنده یاد حسن صفری نامگذاری شد.
اولین کوچه به نام یک قاری قرآن در تهران با مصوبه شورای شهر، با پی گیری نهادهای متعدد و همراهی شهرداری، روابط عمومی استانداری تهران، سپاه محمد رسول الله و جامعه قرآنی کشور نامگذاری شد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی تابناک، مراسم رونمایی از تابلو نصب شده در محل سکونت حسن صفری با حضور مسئولین شهرداری، آموزش و پرورش و خانواده وی برگزار شد و به گفته مسئولین برگزاری، چنین نامگذاری در مورد قاریان قرآن سابقه نداشته است.
حسن صفری، فعال قرآنی و عضو گروههای تواشیح، در دهم اسفند ۱۴۰۰ در یک سانحه رانندگی جان خود را از دست داد.
او آثار ماندگاری در زمینه تلاوت قرآن و آهنگسازی نغمات دینی به جا گذاشت که تعداد آنها به حدود ۲۰۰۰ اثر میرسد. همچنین، او مسئول استودیوی کوثر در کنار آموزش و پرورش منطقه ۱۴ تهران بود که پس از درگذشتش، مسئولیت آن به جواد مکرمی، برادر همسرش، واگذار شد. این اقدام یک یادبود فرهنگی از فعالیتهای حسن صفری و تأثیر او در جامعه قرآنی کشور محسوب میشود.
حسن صفری متولد ۱۸ فروردین ۱۳۵۵ که در ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ دار فانی را وداع گفت و در طوبل ۴۵ سال عمر خود، فعالیتهای ارزنده قرآنی از خود بر جای گذاشت.
زنده یاد «حسن صفری» در سال ۱۳۷۹ به عضویت گروه تواشیح و همخوانی «محراب» درآمد و در همان سالها به آموزش صدابرداری در محضر استاد «یزدان پناه» پرداخت و به عنوان یک صدابردار خبره و هنرمند در منظر اهل هنر شناخته شد، علاقه شدید این قاری ممتاز، به صدابرداری تا آنجا پیش رفت که قریب به اتفاق همه نغمههای دینی و آئینی موجود در آرشیو رادیو قرآن، رادیو معارف و سیمای قرآن تولید هنر ایشان بود.
زنده یاد «حسن صفری» در کنار فعالیت در «گروه همخوانی محراب»، در محضر استاد «آرزم» در گروه اهل بیت (ع) و در گروه بزرگ محمد رسول الله (ص) نیز به اجرای نغمههای دینی مشغول بود و عمده فعالیت هنری او در استودیو چکاوک و استودیو کوثر انجام میگرفت، تمامی قطعات تولید شده گروه بین المللی «محراب» و گروه محمد رسول الله (ص) و بسیاری از تولیدات گروه اهل بیت (ع) سرودهای دانش آموزی محصول هنر این مرد آسمانی بود.