اخبار گیلان

راه‌اندازی نخستین کانال ضدصهیونیستی استان گیلان در بستر واتساپ/تداوم دهنده رسانه‌های معتبر باشیم/ خبرنگاران و هوش مصنوعی در عصر هزاره سوم

به گزارش ایده آل خبر – نیمی از جمعیت کشور و رکن اساسی آن را جمعیت زنان تشکیل می‌دهند. در این راستا، سهم زنان در تحول جامعه بر هیچکس پوشیده نیست و وضعیت اجتماعی زنان ایران در طول تاریخ پرفراز و نشیب این مرز و بوم همیشه دستخوش تغییر و تحولات فراوان بوده است. اما […]

ایده آل خبر

به گزارش ایده آل خبر – نیمی از جمعیت کشور و رکن اساسی آن را جمعیت زنان تشکیل می‌دهند. در این راستا، سهم زنان در تحول جامعه بر هیچکس پوشیده نیست و وضعیت اجتماعی زنان ایران در طول تاریخ پرفراز و نشیب این مرز و بوم همیشه دستخوش تغییر و تحولات فراوان بوده است.

اما با پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی رحمت الله علیه تحولی اساسی و شگفت انگیز در وضعیت زنان جامعه ایران پدید آمد و جایگاه و منزلت زن را اعتلا بخشید و دامنه مشارکت آنان را گسترش داد.

بنابراین می‌توان گفت؛ جمهوری اسلامی ایران بر همین مبنا، برای شأن و جایگاه زن مقام والایی قائل است و هویت بخشی به زنان از مهمترین افتخارات و دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود.

حال با توجه به آنچه که بیان شد؛ در  جریان رویداد رسانه‌ای طنین که به همت سازمان بسیج رسانه استان گیلان در راستای برگزاری سومین جشنواره ملی رسانه‌ای بانوان حریم رسالت در حال برگزاری است به سراغ معرفی بانوانی موفق، سخت کوش و مبتکر در استانمان رفتیم تا ضمن معرفی این زنان قوی، از نحوه رسیدن به اهداف و موفقیت هایشان و همچنین رموز پیروزی و تلاش آنان، با شما سخن بگوییم.

آنچه در ذیل می‌خوانیم؛ ماحصل این گفت و گو است که خود را برای ما اینگونه معرفی کرد؛ معصومه پاداش ستوده هستم، از سال ۱۳۷۹ وارد عرصه رسانه شدم و با توجه به میزان علاقه‌مندی‌ام به زبان و ادبیات فارسی، کارم را با یک هفته نامه محلی در گیلان و شهر رشت شروع کردم و پس از گذراندن دوره‌های مخصوص خبرنگاری و روزنامه نگاری، به طور رسمی کارم را در خبرگزاری فارس استان، آغاز نمودم.

در آن زمانی که ما خبرنگار شدیم ابزار و وسایل ارتباطی مانند امروز نبود و برای تهیه خبر و گزارش متحمل سختی‌های زیادی می‌شدیم؛ که به عنوان مثال باید برای پر کردن صدای مصاحبه کنندگان از واکمن استفاده می‌کردیم و پس از تهیه خبر باید کاغذ دستنوشته را از طریق دستگاه دورنگار (فکس)، برای رسانه مربوطه‌مان ارسال می‌نمودیم و یا اگر مسلط به تایپ بودیم باید ابتدا خبر را تایپ، تنظیم و ویرایش کرده و اگر رایانه داشتیم در عالی ترین سطح، ایمیل می کردیم….در حالی که این شیوه‌ها در خبرنگاری امروز به کلی منسوخ شده و تمام این ابزار تبدیل به گوشی همراه شده است.

عضو خانه مطبوعات استان گیلان در مورد فضای مجازی و پدیده نوظهور هوش مصنوعی اظهار کرد: به طور کلی فضای مجازی و هوش مصنوعی پدیده‌های است که می‌توان با آن کثیف‌ترین کارها را انجام داد در عین اینکه ‌توان از این پدیده‌ها به طور کامل برای رفاه انسان‌ها خدمت گرفت.

 

راه‌اندازی نخستین کانال ضد صهیونیستی استان گیلان در بستر واتساپ/تداوم دهنده رسانه‌های معتبر باشیم

پاداش ستوده، با توجه به اینکه امروزه بسیاری از روزنامه‌نگاران و خبرنگاران درآمد کافی ندارند و ناچارند در چند رسانه کار کرده و حجم زیادی از فعالیت‌های رسانه‌ای خود را در طول روز با گوشی همراه خود انجام دهند؛ افزود: آشنایی و تسلط و کار در فضای مجازی، با یادگیری مهارت سواد رسانه بسیار مفید و اثربخش است؛ بنابراین انتظار می‌رود که خبرنگاران کار با هوش مصنوعی را به عنوان دستیار هوشمند خود یاد بگیرند؛ از اینرو، پس از فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر مطالعه بر روی هوش مصنوعی در این حوزه نیز وارد عمل شدم.

وی با بیان اینکه خبرنگاران در بسیج با بسیاری از خط و مش‌های درست سیاسی منطبق بر منویات مقام معظم رهبری و اسناد و چشم انداز های ارتقاء کشور آشنا می‌شوند؛ ادامه داد: ما رسانه‌های کشور باید برای همگام و همراه شدن با تحولات جدید اطلاعات خود را به روز رسانی کنیم زیرا این کار به ما قدرت مضاعف برای پیشرفت در راهی را که در نظر داریم را خواهد داد.

 

این مدرس زبان و ادبیات فارسی دانشگاه در گیلان بر ضرورت ترویج سواد رسانه و استفاده از همه مزایای فضای مجازی برای پیشبرد اهداف مورد نظر؛ گفت: جامعه امروزی جامعه‌ای است که افراد به ویژه زنان باید از رویدادها و وقایع محیط زندگی‌شان اطلاعات درست و موثق داشته باشند اما یکی از مهم‌ترین مسائلی که در شرف اتفاق افتادن است؛ این است که همه مسائل در فضای مجازی به درستی بازگو نمی‌شود.
به گفته وی، بسیاری از رسانه‌های معاند با صرف هزینه‌های هنگفت در جنگ روایت‌ها، رویدادها را آنطوری که به نفع خودشان باشد روایتگری می‌کنند تا از این طریق بتوانند طیف بیشتری از مخاطبان را به خود جلب کنند.

پاداش ستوده با بیان اینکه با شناخت از چنین فضایی به صورت آتش به اختیار در فضای مجازی با دیدن هر خبر و روایت جعلی و دروغی شروع به شفاف سازی و اطلاع رسانی دقیق و درست نمودم، از راه‌اندازی نخستین کانال ضدصهیونیستی در استان گیلان با عنوان دروغ نگوییم، پیرامون فرمایش مقام معظم رهبری در راستای ترویج جهاد تبیین، خبر داد و گفت: در کنار بخش بزرگی از فعالیت اطلاع رسانی و آگاهی بخشی ام به جامعه در قالب پوشش اخبار داخلی استان در سایت‌های معتبر، با راه‌اندازی کانال مذکور متوجه ظرفیت بالای فضای مجازی‌ برای ایجاد ارتباط درست و مفید با سایر هموطنانمان در آن سوی مرزهای کشور شدم که این امر پس از عملیات طوفان الاقصی بیشتر شد.

 


عضو خانه مطبوعات استان گیلان با بیان اینکه در حال حاضر در کانال مذکور حدود یک هزار نفر از افراد در سراسر جهان، اعم از مسلمان به ویژه شیعیان کشورهای مختلف عضو هستند؛ افزود: شخصاً با توجه به ظرفیت‌های فضای مجازی و اشتیاق افراد برای کسب اطلاعات دقیق و درست از وقایع و رویدادها به این نتیجه رسیدم که همچنان مسئله تربیت و ترویج فرهنگ و سبک زندگی ایرانی اسلامی می‌تواند در اولویت و صدر مطالب منتشر شده در فضای مجازی توسط هر یک از ما خبرنگاران در کنار صدها هزار صفحه مجازی که در حال انتشار اخبار جعلی و مطالب نادرست هستند؛ باشد.
وی همچنین ادامه داد: همزمان با عملیات طوفان الاقصی در ۷ اکتبر سال گذشته، شاهد یک نبرد سخت‌تر در فضای مجازی علیه حماس و نیروهای مقاومت بودیم؛ اسرائیل با سرمایه‌گذاری در زمینه رشد و توسعه اخبار جعلی و حتی کشتن و به شهادت رساندن خبرنگارانی که برای پوشش وقایع جنگ علیه غزه رفته بودند؛ نشان داد که تا چه میزان می‌توان در فضای مجازی بی‌انصاف بود.

پاداش ستوده با بیان اینکه امروز ما جنگ رسانه‌ای را با جان و دل خود حس می‌کنیم ادامه داد: این تنها لذت آگاهی بخشی به جان‌های تشنه جامعه است که همچنان ما را در این عرصه استوار نگاه داشته است.

عضو جامعه نویسندگان و پژوهشگران استان گیلان با اشاره به اینکه تاکنون حدود ۲۷ کارگاه سواد رسانه برای اطلاع رسانی افراد، خانواده‌ها، دانش آموزان و اولیا انها، دانشجویان و حتی پیش دبستانی‌ها در گیلان برگزار کرده است؛ تصریح کرد: ما زن‌هایی بودیم که در انقلاب اسلامی رشد کردیم و این راه و مسیر امام خمینی بود که ما نسل بعد از انقلاب را تربیت کرد حالا این وظیفه ماست تا بتوانیم در اوضاع نابسامان دنیای امروز فرزندانی مومن و متعهد تربیت کنیم تا این زنجیره خدمت به خلق ادامه داشته باشد.

پاداش ستوده با بیان اینکه در دنیایی که امروز آدم‌ها بیشتر از گذشته درگیر روزمرگی‌ها و مصرف گرایی‌ها شده‌اند؛ وظیفه ماست که در این عرصه، رسانه ی معتبری باشیم؛ ادامه داد: همه ما به ویژه بانوان سختی‌های زیادی را تحمل کردیم تا به این نقطه رسیدیم که حداقل بتوانیم راه درست را از راه نادرست تشخیص دهیم و و در آن ثبات قدم پیدا کنیم.

 

 

وی تصریح کرد: خداوند در وجود همه ما بانوان ظرفیت‌ها و استعدادهای خدادادی زیادی قرار داده که باید در خودمان پیدا کنیم زیرا در صورت شناخت از استعدادهای پنهانی مان است که بال هایمان قوی‌تر می‌شود و برای کارهای سخت‌تر آماده می‌شویم.
پاداش ستوده با توجه به اینکه هم اکنون در کنار یک مدرس دانشگاه بودن، همچنان وظیفه همسر بودن، مادر بودن و در کنار همه این‌ها، ابراز مهر و علاقه به خانواده کردن را در اولویت دارم؛ افزود: همچنان شعار اول من در عرصه فعالیت‌های اجتماعی‌ام زن، زندگی، آگاهی است زیرا دریافته‌ام که رمز اول موفقیت، آگاهی است و اگر قرار است که انسان روی زمین اشرف مخلوقات باشد باید خود را به نقطه اشرف مخلوقات بودن و کسب رضای الهی برساند.
این فعال رسانه‌ای در استان گیلان با بیان اینکه شغل خبرنگاری برای یک خانم بسیار سخت اما شیرین است؛ گفت: با درامد حلالی که از این راه کسب می شد هم به خانواده رسیدگی می کردم و هم برای رسیدن به ارزوهایم گام بر می داشتم و سخت کوشی و مثبت اندیشی، عزت نفس، صداقت و قدردانی از همه افرادی که در این مسیر مرا حمایت می‌کردند با شجاعت پیش می رفتم و با علاقه ای که به یادگیری داشتم و البته خودمراقبتی و هدفمندی و برنامه ریزی هر لحظه به اهدافم نزدیکتر شده و می‌شوم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا