وضعیت مجتمع دخانیات گیلان بازنگریشود/ لزوم افزایش گستره تصمیمگیری استانی تا ساماندهی به مراکز درمانی
نماینده مردم شهرستانهای رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی طی نامهای به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به تشریح اولویتها و ارایه پیشنهادها برای ارتقای جایگاه مجتمع دخانیات استان گیلان پرداخت.
بهگزارش گیرا آنلاین جبارکوچکینژاد طی این نامه که ۳ آذر ۱۴۰۳ و در راستای رایزنیهای صورتگرفته بهمنظور ارتقای جایگاه،کیفیتبخشی به وضعیت معیشتی کارکنان و همچنین، ساماندهی به مراکز زیر مجموعه مجتمع دخانیات استان گیلان ارسالشد، از بسته پیشنهادی به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی رونماییکرد.
نماینده مردم شهرستان رشت در ۵ دوره مجلس شورای اسلامی طی این نامه، جایگاه مهم دخانیات استان گیلان را یادآورشد و با بیاناینکه این مجتمع با تولید بیشاز ۶۰ درصد محصولات دخانی و تنها کارخانه عملآوری کشور فاقد اختیار لازم برای پیشبرد برنامهها است، افزود: متاسفانه علارغم قولهای مساعد وزیران پیشین، خواستههای متولیان این عرصه محققنشدهاست.
عضو مجمع نمایندگان گیلان درهمینزمینه، افت تولید و نبود شرایط لازم برای دستیابی مجتمع دخانیات استان به جایگاه شایسته در بازار عرضه محصولات دخانی را ناشی از محققنشدن وعدههای مسوولان دانست و پیشنهادهایی برای برطرفسازی این موانع ارایهکرد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی برهمیناساس از ضرورت ارتقای جایگاه مدیردخانیات گیلان به مدیرمجتمع استان و عضو هیاتمدیره دخانیات کشور سخنگفت و فعالیت این مجموعه درقالب شرکتی مستقل با هدایت هیئتمدیره را خواستارشد.
وی درهمینحال، از خواستههای کشاورزان گیلانی برای دریافت تسهیلات لازم و واگذاری بخشی از زمینهای ملی فاقد درخت استان به آنان سخنبهمیانآورد و اضافهکرد: واحد تحقیقات توتون استان گیلان با تکیه بر امکانات و نیروی انسانی کارآمد با ارتقای جایگاه و تحت عنوان مرکز دخانی کشور میتواند نقش بهسزایی در بهبود وضعیت تولیدات با کیفیت دخانی این استان کشاورزی داشتهباشد.
جبارکوچکی نژاد دراین نامه همچنین، مرکز درمانی باسابقه و دارای محدوده مکانی مناسب «توتونکاران» رشت را بستری جهت پشتوانهسازی برای مجتمع وکارکنان سختکوش و بازنشستگان این مجموعه ارزیابی و پیشنهادکرد که با تصمیم هدفمند مسوولان، امکانی برای واگذاری سهم این مجموعه درمانی به مجتمع دخانیات استان فراهمشود.